Kategoriat
uutiset Yleinen

JanPaan kesätöihin?

JanPa on jälleen yksi 30:sta paikallisesta yleishyödyllisestä yhdistyksestä, jotka lähtivät mukaan OP Janakkalan ”Kesäduuni 2021” hankkeeseen. Siinä yhdistys eli JanPa on työnantaja ja OP Janakkala maksaa palkkasumman 400 euroa per nuori noin kahden viikon työstä.

JanPalla työpaikkoja on auki tänä vuonna kolme. Kaksi paikkaa on auki kesäkuulle, jolloin pääasiallinen vastuutehtävä on jalkapallokoulussa lasten ohjaaminen. Kolmas paikka on haussa JanPan ”mediatiimiin” ja sen työn ajankohta on sovittavissa. Työn pääasiallinen sisältö on kuvien ja videoiden ottamista ja myös tekstin tuottaminen seuran somekanaviin / kotisivuille on mahdollista mikäli kirjoittaminen ja tekstintuottaminen kiinnostaa.

Kesäduunien hakuaika on 15.3. – 18.4.2021. Kesäduunilaisen tulee olla 15-17 vuotias niin, että henkilö on täyttänyt 15 vuotta ennen työsopimuksen solmimista. JanPan osalta hakemukset ottaa vastaan seuran puheenjohtaja Matias Pikka sähköpostitse matias.pikka@valio.fi , jolle voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi juuri sinä olisit meille hyvä kesäduunilainen.

Kaikki kesätyöt löydät tämän linkin takaa

Kategoriat
uutiset Yleinen

JanPa on mukana Kannustajat-äänestyksessä

Janakkalan Pallo valittiin mukaan Hämeenmaan järjestämään Kannustajat-äänestykseen, jossa Hämeenmaan asiakasomistajat pystyvät antamaan äänensä yhdelle mukaan valitulle järjestölle tai yhteisölle. Jaossa on kaikkiaan 60 000 euroa, jotka jaetaan kaikkien mukana olevien kesken äänimäärään suhteutettuna. Enimmäispotti on kuitenkin rajattu 3000 euroon ja minimisumma 300 euroon.

Äänestäminen on mahdollista Hämeenmaan asiakasomistajilleen sähköpostiin lähettämän linkin avulla.

Kategoriat
uutiset Yleinen

Kevätkokous järjestetään etänä

Janakkalan Pallo ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään keskiviikkona 17.3. klo 18:00 alkaen. Fyysisesti kokouspaikkana toimii seuran toimisto, mutta voimassa olevien kokoontumisrajoitusten takia toimistolla tulee olemaan vain muutama ihminen turvavälejä noudattaen ja lopuille osallistuminen mahdollistetaan etänä Teamsin avulla.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu sähköpostitse matias.pikka@valio.fi. Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä 16.3. mennessä.

Kategoriat
uutiset Yleinen

Päivitetyt toimintaohjeet harjoitteluun

Suomen Palloliitto päivitti ohjeistustaan lajiharjoittelua kohtaan lauantaina 6.3. ja ohjeet astuvat voimaan myös Janakkalan Pallon joukkueissa. Tällä hetkellä JanPalla ei ulkona olevaa tekonurmikenttää käytössä, sillä Turengin tekonurmi on lumen peitossa ja Hämeenlinnan tekonurmikentältä seuralla ei ole yhtään vuoroa.

Näin ollen JanPan juniorijoukkueihin vaikuttavat seuraavat sisätiloja koskevat ohjeistukset, jotka ovat voimassa toistaiseksi;

Ohjeissa kuvattuja terveysturvallisuuden toteutumiseen tähtääviä lisärajoituksia suositellaan noudatettavaksi jalkapallo- ja futsaltoiminnassa seuraavasti:

  • Vuonna 2008 syntyneet ja tätä nuoremmat sisätiloissa tapahtuvan harjoittelun osalta
  • Vuonna 2007 syntyneet ja vanhemmat lapset ja nuoret sekä sisällä että ulkona tapahtuvan harjoittelun osalta

Käytännössä tämä tarkoittaa, että kiihtymis- ja leviämisvaiheen alueilla voivat vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat ikäluokat harjoitella ulkona pelinomaisesti (max 50hlö), mutta sisätiloissa (max 10hlö) toiminta toteutetaan siten, että osallistujien välillä säilyy 2 metrin turvaväli.

Vuonna 2007 syntyneiden ja vanhempien toiminnassa 2 metrin turvavälejä tulee noudattaa myös ulkotiloissa tapahtuvassa harrastustoiminnassa, ja pelinomainen harjoittelu lähikontakteilla ei ole mahdollista.

Lapset ja nuoret voivat edelleen harjoitella jalkapallohalleissa, kun huolehditaan maksimissaan 10 henkilön harjoitusryhmistä ja tilojen asianmukaisesta rajaamisesta. Suurissa liikuntasaleissa ja muissa suurissa tiloissa voi samanaikaisesti toimia erillisiä 10 henkilön ryhmiä ilman, että ryhmien välille syntyy tosiasiallista kontaktia. 

Isossa jalkapallohallissa voi olla maksimissaan 4 enintään 10 pelaajan ryhmää (mukaan lukien valmentaja), kun alueet ovat vähintään 40*30 metrin kokoiset ja erotettu toisistaan vähintään 5 metrin levyisin turva-aluein tai muulla vastaavalla tavalla. Lisäksi tulee varmistaa, että ryhmät eivät kohtaa toisiaan harjoitustapahtuman aikana. Tämä koskee lapsia (vuonna 2008 syntyneet ja nuoremmat) sekä nuoria (vuonna 2007 syntyneet ja vanhemmat).

Palloliiton uutinen asiasta luettavissa kokonaisuudessaan täältä https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/palloliitto-paivittaa-harrastustoiminnan-ohjeita