JanPaan kesätöihin?

JanPa on jälleen yksi 30:sta paikallisesta yleishyödyllisestä yhdistyksestä, jotka lähtivät mukaan OP Janakkalan ”Kesäduuni 2021” hankkeeseen. Siinä yhdistys eli JanPa on työnantaja ja OP Janakkala maksaa palkkasumman 400 euroa per nuori noin kahden viikon työstä.

JanPalla työpaikkoja on auki tänä vuonna kolme. Kaksi paikkaa on auki kesäkuulle, jolloin pääasiallinen vastuutehtävä on jalkapallokoulussa lasten ohjaaminen. Kolmas paikka on haussa JanPan ”mediatiimiin” ja sen työn ajankohta on sovittavissa. Työn pääasiallinen sisältö on kuvien ja videoiden ottamista ja myös tekstin tuottaminen seuran somekanaviin / kotisivuille on mahdollista mikäli kirjoittaminen ja tekstintuottaminen kiinnostaa.

Kesäduunien hakuaika on 15.3. – 18.4.2021. Kesäduunilaisen tulee olla 15-17 vuotias niin, että henkilö on täyttänyt 15 vuotta ennen työsopimuksen solmimista. JanPan osalta hakemukset ottaa vastaan seuran puheenjohtaja Matias Pikka sähköpostitse matias.pikka@valio.fi , jolle voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä miksi juuri sinä olisit meille hyvä kesäduunilainen.

Kaikki kesätyöt löydät tämän linkin takaa