Miehet kaatoivat Jagsin Pullerilla

JanPan miehet kaatoivat kauden kolmannessa ottelussaan Jukolan Jaguarsin Pullerin tekonurmella luvuin 2-6 (1-5). Kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Jags oli läpi ottelun altavastaajana kun JanPa osui avausjakson loppuhetkillä kolmesti ja ottelu oli sitä myöden käytännössä pelattu. JanPan maalit laukoivat Santeri Nousimaa, joka laukoi edellisottelun tapaan kolme maalia, Arttu Raatikainen kahdesti sekä Olli Pruuki kertaalleen.

Ottelun ensimmäiset minuutit antoivat jo heti osviittaa ottelun kulusta, kun ottelun ensimmäiset viisi minuuttia JanPa käytännössä piti palloa ja Jagsin kosketukset palloon olivat puolittaisia tai kontrolloimattomia. Avausmaali syntyikin jo 7.minuutin jälkeen, kun Kristian Nousimaa alusti ja Santeri Nousimaa laukoi pallon varmasti verkkoon. Sama parivaljakko oli pahanteossa vain kolmea minuuttia myöhemmin ja vaikka tällä kertaa Santerin laukaus ei ihan niin laadukas ollut, niin se lipui kotivahti Servet Parlakin kainalon alta sisään. Ottelun kolmas maali näki päivänvalon 13.minuutilla, kun Jagsin kokenut Erno Virkki laukoi pallon voimalla etuylänurkkaan ohi Peik Liljedahlin ja näin ottelu oli saanut maalirikkaan alun.

Seuraavia maaleja odoteltiin kuitenkin jakson loppuhetkille asti. Ennen näitä maaleja Jagsilla oli yksi läheltä piti -tilanne, jonka JanPa kuitenkin selvitti. JanPa hallitsi pelivälinettä selvästi, mutta pallottomien pelaajien aloitteet jättivät toivomisen varaa. Viimeisen viiden minuutin aikana niitä kuitenkin alettiin jälleen näkemään ja tuloskin oli sen mukaista. Ensin 41.minuutilla Arttu Raatikainen teki oivan liikkeen ja laukoi pallon Olli Pruukin syötöstä verkkoon. 43. minuutilla puolestaan oli ottelussa kaksi maalisyöttöä antaneen Pruukin vuoro onnistua Raatikaisen esityöstä. 45.minuutilla Santeri Nousimaa sinetöi hattutemppunsa, kun velipoika Kristian antoi pallon mennä nerokkaasti jalkojensa välistä eteenpäin ja Santeri pääsi sitä myöden läpiajoon eikä erehtynyt.

Toisella jaksolla kummatkin joukkueet onnistuivat kertaalleen, kun jakson alkuun Raatikainen tälläsi päivän toisensa takatolpalta, jonne pallon toimitti Lenni Jurvanen ja 70.minuutilla Jags onnistui hyödyntämään yhden harvoista paikoistaan, kun Yunus Cakmak onnistui kiertämään maalivahti Liljedahlin ja sijoitti pallon tyhjiin. Kokonaisuudessaan toinen puoliaika oli pitkälti pelailua mukavassa kevätsäässä.

Ei saatu toiselle jaksolle enää pidettyä omaa tekemisen tasoa sellaisena mitä ehkä olisin toivonut, mutta sen verran hyvin me kuitenkin pelattiin, että ei me annettu vastustajalle paikkoja lähteä kirimään takaa. Aika useinhan lukemien repsahtaessa myös pelin taso tuppaa laskemaan ja se on ihan inhimillistä. Ensimmäinen jakso oli meiltä riittävän hyvä, mutta kaikkiaan peli oli laiskanpulskea sunnuntaipeli, jossa lähdettiin vastustajan olemattomaan liikkeeseen mukaan. Siitäkin huolimatta oltiin joka osa-alueella parempia ja otettiin ansaittu voitto, vastuuvalmentaja Riku Laine toteaa.

JanPan osalta kautta on takana kolme ottelua ja niissä erityisesti maalinteko on onnistunut, sillä joukkue on iskenyt yhteensä 14 maalia.
– Ollaan päästy menemään ensimmäiset ottelut aika pienellä vaihtuvuudella kokoonpanon suhteen ja yläoksilla pelaajat on pystytty pitämään nyt samoilla paikoilla, joissa jokaisen vahvuuksia pystytään hyödyntämään parhaiten ja se on auttanut paljon. Etenkin Nousimaan veljekset Krisu (0+4) ja Santtu (6+0) on ollut hurjassa kevätvireessä, mutta noin muutenkin hyökkäyspelaamisen askelmerkit on alkanut loksahdella mukavasti heti paikoilleen,
Laine sanoo.

Seuraava ottelu JanPalla on edessä tiistaina 23.5. Parolassa, kun lauantaille aseteltu kotiottelu Fc SorPaa vastaan jouduttiin siirtämään vierasjoukkueen vaikean pelaajatilanteen vuoksi.

Ottelun maalit
7min 0-1 Santeri Nousimaa (Kristian Nousimaa)
10min 0-2 Santeri Nousimaa (Kristian Nousimaa)
13min 1-2 Erno Virkki
41min 1-3 Arttu Raatikainen (Olli Pruuki)
43min 1-4 Olli Pruuki (Arttu Raatikainen)
45min 1-5 Santeri Nousimaa (Olli Pruuki)
48min 1-6 Arttu Raatikainen (Lenni Jurvanen)
70min 2-6 Yunus Cakmak

Ottelun varoitukset
38min Tommi Lintilä, JanPa
59min Olgun Nalci, Jags
76min Olli Pruuki, JanPa