Firmafutis pelataan heinäkuun lopussa

JanPan järjestämä Firmafutis pelataan tänäkin vuonna ja ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avattu. Firmafutis pelataan tänä vuonna Liinalammin idyllisessä ympäristössä ja pelipäivä on lauantaina 30.7.

Turnaus pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa ja jokaiselle joukkueelle tulee neljä ottelua (alkusarjan kolme peliä + sijoitusottelu). Peliaika on 1x25min ja pelimuotona on 7vs7. Tapahtuma on suunnattu vain firmoille ja niiden yhteistyökumppaneille. Hinta on 80 euroa.

Tapahtuman on tarkoitus olla sellainen, että mukaan pystyy tulemaan matalalla kynnyksellä vaikka ilman mainittavaa pelikokemustakin, jonka takia tapahtumassa pelaavat kenttäpelaajat eivät saa pelata Miesten Nelosessa tai ylemmissä sarjoissa, P20 SM-sarjassa tai Ykkösessä, P17 SM-sarjassa ja Naisten SM-sarjassa. Maalivahtien osalta raja menee Miesten Kakkosessa ja siitä ylemmissä sarjoissa.

Ilmoittautumiset 23.7.2022 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita yritys, yhteyshenkilö sekä laskutusosoite. Ilmoittautumiset otetaan vastaan sähköpostitse janpa1964@gmail.com