Ulkokausi on avattu

Tekonurmi on tämän vuoden osalta otettu käyttöön tällä viikolla. JanPa jatkaa viime vuosilta tuttua linjausta eli vaikka kenttä onkin varattu meille harjoitusvuoron takia, niin pyrimme mahdollistamaan myös vapaa-ajan harrastajien pelit ja potkimiset samaan aikaan aina jonkinlaisella tilalla, turvallisuustekijät totta kai huomioon ottaen. Maanantaisin ja torstaisin tosin on aika ahdasta meilläkin, kun siellä treenaa kolme joukkuetta samaan aikaan, mutta myös silloin yritetään antaa kaikille tilaa.

Ottelut ovat sitten asia erikseen, mutta toistaiseksi varmuutta kausien aloituksista ei ole, sillä se asia kulkee käsi kädessä koronarajoitusten kanssa. Palloliiton linjaus on, että jokaisen sarjaan kuuluvan joukkueen täytyy päästä harjoittelemaan täysipainoisesti kahden viikon ajan ennen ensimmäistä ottelua, joten otteluohjelmat alkaa selviämään sitä mukaan kun koronarajoituksia puretaan.

Huomioitavaa vuoroissa on kuitenkin se, että pesäpallon varausten aikana maanantaina klo 16.30-18.00, torstaina klo 17.00-18.00 ja lauantaina klo 10-11.30 kentän käyttö myös vapaa-ajan harrastajilta on kielletty turvallisuusriskin takia.