JanPa juhlii lauantaina Linskillä

Janakkalan Pallon perustamisesta tulee kuluneeksi tänä vuonna pyöreät 60 vuotta ja seura juhlistaa tätä merkkipaalua lauantaina 6.7. Juhlapäivä alkaa tekonurmelta klo 12, josta seuran joukkueet lähtevät kulkueena kohti Liinalammia.

Liinalammilla on alkusanojen ja haastatteluiden jälkeen tarjolla touhuja eri pisteissä, jonka lisäksi on mahdollisuus osallistua uuden JanPan kannatushuudon arvontaan. Palkintoja voi voittaa tutkasta, ketteryysrasta ja voittohuudon keksimisestä.

Toimintapisteet kokonaisuudessaan ovat pomppulinna, futistutka, ketteryysrata, koordinaatiopiste, jonka lisäksi paikalla myydään seuran 60 vuotisjuhlatuotteita, makkaraa, pillimehua ja kahvia. JanPan vaatetuksella (nykyisellä tai vaikka 70-luvulta) saa ilmaisen makkara+mehu tai makkara+kahvi -kombon, mutta ilman seura-asua kahvion antimet ovat maksullisia.

Tutkassa ja ketteryysradassa sarjat on jaettu seuraaviin sarjoihin; 5-7v, 8-9v, 10-11v, 12-13v, 14-15v ja 18+v. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 15 ja ennen tapahtuman päätöstä palkitaan voittohuudon keksijä sekä tutkan ja ketteryysradan voittajat.

Tervetuloa Linskille juhlimaan JanPaa!