JanPa järjestää jalkapallokoulun kesäkuussa

Janakkalan Pallo järjestää tänäkin vuonna jalkapallokoulun, jossa 4-6 vuotiaat lapset pääsevät tutustumaan lajin saloihin turvallisessa ja laadukkaasti ohjatussa ympäristössä. Jalkapallokoulu järjestetään 7.-11.6.2021 kello 17:30 – 18:30 ja paikkana toimii Moision kenttä.

Aikaisempien vuosien tapaan tavoitteena on, että innokkaita futaajia löytyy niin paljon, että ryhmä pystyy jatkamaan toimintaa läpi kesän kerran viikossa ja sitä kautta perustamaan uuden ikäkausijoukkueen.

Jalkapallokoulun vetäjinä toimivat usean vuoden kokemuksen omaavat Martin Kauppinen ja Innocent Nshizirungu, jotka saavat avukseen OP Janakkalan sponsoroiman kesätyöntekijän. Heidän opastuksellaan lajiin tutustutaan ikäluokalle soveltuvasti vahvasti leikin varjolla.

Minkäänlaista aikaisempaa kokemusta lajista ei tietenkään tarvitse olla, jotta mukaan voi lähteä ja myöskään lajivarustusta ei tarvitse erikseen hankkia, sillä osallistumismaksun hinnalla lapsi saa omakseen pallon, paidan, shortsit ja sukat.

Jalkapallokoulun hinta on 90 euroa ja edellä mainitun lajipaketin lisäksi se sisältää myös vakuutuksen.

Ilmoittautumiset tapahtuu sähköpostitse 30.5. mennessä osoitteeseen janpa1964@gmail.com . Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä
– osallistuvan lapsen nimen, syntymäajan ja kotiosoitteen
– huoltajan nimen ja puhelinnumeron
Laskutus tapahtuu sähköpostitse, joten mikäli haluat laskun eri sähköpostiin mistä ilmoittautuminen tapahtuu, niin kerrothan myös tästä.


Jalkapallokoulu Moision kentällä vuonna 2016. Yhtenä apuvetäjänä jo tuolloin toimi Martin Kauppinen.